Advertisement

Antalyaspor ( Galatasaray : Maca Dogru Antalyaspor Galatasaray Galatasaray Org - Spor toto süper lig'de 29.

Antalyaspor ( Galatasaray : Maca Dogru Antalyaspor Galatasaray Galatasaray Org - Spor toto süper lig'de 29.. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 4. Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Galatasaray gol yemeden maç kazandı.

Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Spor toto süper lig'in 4. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Pygj7o I0gjyrm
Pygj7o I0gjyrm from i.sozcu.com.tr
On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu sonucun ardından antalyaspor 13 puanda kalırken, galatasaray ise 18 puana yükseldi. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir. Antalyaspor forması giyen maicon ile galatasaray kalecisi muslera arasındaki pozisyon tartışma yarattı. Haftanın kapanış maçında galatasaray, antalyaspor'u konuk etti.

Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti?

Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Spor toto süper lig'de 29. Bugün haberlerinde son durum nedir?

Spor toto süper ligin 8. Hafta karşılaşmasında gençlerbirliği'ni türk telekom arena'da ağırlayacak. Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi.

F1jroo8uqylh M
F1jroo8uqylh M from www.trtspor.com.tr
On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Antalyaspor galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Bugün haberlerinde son durum nedir? Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti.

Bu arada galatasaray formasıyla yaptığı 7 asistin 6'sı deplasmanlarda geldi.

Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Spor toto süper lig'de 21. Haftanın kapanış maçında galatasaray, antalyaspor'u konuk etti. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Konuk ekip antalyaspor ikinci yarıda etkili olmaya çalışsa da sonuç alamadı. Bu arada galatasaray formasıyla yaptığı 7 asistin 6'sı deplasmanlarda geldi. Spor toto süper lig'de 29. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches.

Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Spor toto süper ligin 8. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın gollerini selçuk ve podolski (2) kaydetti.

Galatasaray Antalya Da Son Dakikada Yikildi Antalyaspor 2 2 Galatasaray Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri
Galatasaray Antalya Da Son Dakikada Yikildi Antalyaspor 2 2 Galatasaray Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Haftanın kapanış maçında galatasaray, antalyaspor'u konuk etti. Spor toto süper ligin 8. Antalyaspor forması giyen maicon ile galatasaray kalecisi muslera arasındaki pozisyon tartışma yarattı. Bugün haberlerinde son durum nedir?

Spor toto süper lig'de 21.

Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Bu sonucun ardından antalyaspor 13 puanda kalırken, galatasaray ise 18 puana yükseldi. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Bu arada galatasaray formasıyla yaptığı 7 asistin 6'sı deplasmanlarda geldi. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Spor toto süper lig'in 4.

Posting Komentar

0 Komentar