Advertisement

Datça Mesudiye - Saklı bahçeleri keşfet ☺🚶 #mesudiye #datca #muğla # ... : Posted by datca rehberi at 4:03 am 1 comment:

Datça Mesudiye - Saklı bahçeleri keşfet ☺🚶 #mesudiye #datca #muğla # ... : Posted by datca rehberi at 4:03 am 1 comment:. Bu u bölümde datça, mesudiye ve kurubük koyu'na gidiyoruz. Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.genellikle tepelik ve dağlık arazi. Tasiti danlar, marmaris'ten datça yolunu takip edip, datça resadiye kavsagina geldiginiz zaman, önünüze iki yol ayrimi çikar bunlardan sagda olan knidos soldaki yol knidos, mesudiye yoludur. Mesudiye bölgesindeki en iyi fırsatları arama kutucuğuna kalma tarihlerinizi girerek görebilirsiniz. Türkiye'nin en güzel pansiyonları, ağaç evleri, kamp.

Mesudiye'ye gelmek için datça'dan 18 km lik bir yolu aşmak gerekiyor. Datça, mesudiye avlana mevkiindeki ev iki kattan oluşmaktadır. Aradığın tüm datça mesudiye mh. Türkiye'nin en güzel pansiyonları, ağaç evleri, kamp. Minübüslerin kalkış saatlerini sayfamın sonunda bulabilirsiniz.

Datça Mesudiye Mahalle Yatırım İçin Arsa 1172M2 Deniz Manzara
Datça Mesudiye Mahalle Yatırım İçin Arsa 1172M2 Deniz Manzara from www.emlakmarmaris.com
Mesudiye köyüne orman içerisindeki yollardan kıvrıla kıvrıla ulaşılıyor. Datça, mesudiye avlana mevkiindeki ev iki kattan oluşmaktadır. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 192 metredir. Minübüslerin kalkış saatlerini sayfamın sonunda bulabilirsiniz. Video datça' nın mesudiye kasabasında bulunan ovabükü koyu muhteşem karavan hayati merhaba dostlar. Aradığın tüm datça mesudiye mh. Datça mesudiye köyü'ne (buradaki insanlar mahalle kavramına alışamamış ısrarla köy diyorlar) geldiğinizde sizi sakin bir sessizlik, tertemiz deniz, bol oksijenli hava ve bir o kadar da neşeli bir halk. Datça mesudiye satılık konut ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, sahibinden ilan bulunmayan zingat.com'da!

Aradığınız kriterlere uygun 13 tesis bulundu.

Datça, mesudiye avlana mevkiindeki ev iki kattan oluşmaktadır. Size en uygun oteli seçin. Buranın havası rüzgarlı olması ile dikkat çekiyor diyebiliriz. See more of datça,mesudiye,ovabükü on facebook. Sıralama kriteri en i̇yi değeri sunan kriterine göre mesudiye oda&kahvaltı işletmeleri bölgesinde 13 işletme arasında 1. Türkiye'nin en güzel pansiyonları, ağaç evleri, kamp. Mesudiye köyüne orman içerisindeki yollardan kıvrıla kıvrıla ulaşılıyor. Datça mesudiye pansiyon,ovabükü pansiyonları, datça mesudiye pansiyonları, datça mesudiye fotoğraf ve resimleri hakkında bilgiler. Datça mesudiye satılık konut ilanları ile ilgili aradığınız tüm bilgiler, sahibinden ilan bulunmayan zingat.com'da! Mesudiye datça'ya bağlı şirin bir köy. Mesudiye, datça şehrinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri. Mesudiye turizm açısından palamutbükü'nden sonra datça'nın en önemli koylarındandır. Ayrıca kottan kazanılmış ve datça mesudiye mahallesinde şamlıbağ mevkiinde deniz ve doğa manzaralı 300 m2 bahçe içindeki ev eski.

Mesudiye köyü muğla ilinde yer almakta olup, datça köyleri semtinde bulunan mesudiye köyü datça ilçesine bağlıdır.mesudiye köyü haritası konumu ise 36° 41' 21.9228'' kuzey ve 27° 33' 14.8644'. 2,621 likes · 14 talking about this · 15,708 were here. Datça mesudiye'de plan içerisinde satılık tarla. Mesudiye'ye gelmek için datça'dan 18 km lik bir yolu aşmak gerekiyor. Datça mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, mesudiye köyüne özgü yemekler.

OGUN'S PLACE HOTEL RESTAURANT MESUDIYE DATCA TURKEY ...
OGUN'S PLACE HOTEL RESTAURANT MESUDIYE DATCA TURKEY ... from www.ogunplace.com
Datça, mesudiye avlana mevkiindeki ev iki kattan oluşmaktadır. 2,621 likes · 14 talking about this · 15,708 were here. Aradığınız kriterlere uygun 13 tesis bulundu. Datça mesudiye, vi̇lla serap datça mesudiye'de mustakil, deniz ve doğa manzaralı,huzurun tatili. The site owner hides the web page description. Mezgit is a part of the mesudiye village and is home to around 100 families. Burada bulunan tarihi kalıntılar her mevsim yerli ve yabancı birçok turist çekiyor. Ayrıca kottan kazanılmış ve datça mesudiye mahallesinde şamlıbağ mevkiinde deniz ve doğa manzaralı 300 m2 bahçe içindeki ev eski.

Datça mesudiye'nin haritası yukarıda verilmiştir.

Mesudiye datça köyleri içinde en çok mahalleye sahipti. Datça mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, mesudiye köyüne özgü yemekler. See more of datça,mesudiye,ovabükü on facebook. Burada bulunan tarihi kalıntılar her mevsim yerli ve yabancı birçok turist çekiyor. Mesudiye is a small village located in muğla province in the aegean region of turkey. Datça, mesudiye avlana mevkiindeki ev iki kattan oluşmaktadır. Ayrıca kottan kazanılmış ve datça mesudiye mahallesinde şamlıbağ mevkiinde deniz ve doğa manzaralı 300 m2 bahçe içindeki ev eski. 2,621 likes · 14 talking about this · 15,708 were here. Datça mesudiye'nin haritası yukarıda verilmiştir. Mesudiye %50'ye varan indirim ve 12 taksit fırsatları ile tatil.com'da. Aradığın tüm datça mesudiye mh. Mesudiye bölgesindeki en iyi fırsatları arama kutucuğuna kalma tarihlerinizi girerek görebilirsiniz. Video datça' nın mesudiye kasabasında bulunan ovabükü koyu muhteşem karavan hayati merhaba dostlar.

Datça mesudiye, datça mesudiye köyünde deniz ve doğa manzaralı 2+1 ev. Sıralama kriteri en i̇yi değeri sunan kriterine göre mesudiye oda&kahvaltı işletmeleri bölgesinde 13 işletme arasında 1. Datça mesudiye köyü'ne (buradaki insanlar mahalle kavramına alışamamış ısrarla köy diyorlar) geldiğinizde sizi sakin bir sessizlik, tertemiz deniz, bol oksijenli hava ve bir o kadar da neşeli bir halk. Datça mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, mesudiye köyüne özgü yemekler. Datça mesudiye'nin haritası yukarıda verilmiştir.

Datça Mesudiye Mahalle Yatırım İçin Arsa 1172M2 Deniz Manzara
Datça Mesudiye Mahalle Yatırım İçin Arsa 1172M2 Deniz Manzara from www.homeforsaleinmarmaris.com
Mesudiye bölgesinde 40 işletmeden 13 tanesi müsait durumda. See more of datça,mesudiye,ovabükü on facebook. Video datça' nın mesudiye kasabasında bulunan ovabükü koyu muhteşem karavan hayati merhaba dostlar. Mesudiye datça'ya bağlı şirin bir köy. Mesudiye turizm açısından palamutbükü'nden sonra datça'nın en önemli koylarındandır. Mesudiye köyü, datça merkeze 20 kilometre uzaklıkta yarımadanın akdeniz'e bakan kısmında yer alıyor. Türkiye'nin en güzel pansiyonları, ağaç evleri, kamp. Datça mesudiye pansiyon,ovabükü pansiyonları, datça mesudiye pansiyonları, datça mesudiye fotoğraf ve resimleri hakkında bilgiler.

Aradığınız kriterlere uygun 13 tesis bulundu.

The site owner hides the web page description. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 192 metredir. Datça mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, mesudiye köyüne özgü yemekler. Mesudiye turizm açısından palamutbükü'nden sonra datça'nın en önemli koylarındandır. Mesudiye haritası muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ayrıca kottan kazanılmış ve datça mesudiye mahallesinde şamlıbağ mevkiinde deniz ve doğa manzaralı 300 m2 bahçe içindeki ev eski. Size en uygun oteli seçin. Mesudiye, datça şehrinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri. Mesudiye bölgesinde 40 işletmeden 13 tanesi müsait durumda. Mesudiye köyü, datça merkeze 20 kilometre uzaklıkta yarımadanın akdeniz'e bakan kısmında yer alıyor. Datça mesudiye'nin ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Mesudiye %50'ye varan indirim ve 12 taksit fırsatları ile tatil.com'da. Mesudiye'ye gelmek için datça'dan 18 km lik bir yolu aşmak gerekiyor.

Aradığın tüm datça mesudiye mh datça. Datça mesudiye köyü'ne (buradaki insanlar mahalle kavramına alışamamış ısrarla köy diyorlar) geldiğinizde sizi sakin bir sessizlik, tertemiz deniz, bol oksijenli hava ve bir o kadar da neşeli bir halk.

Posting Komentar

0 Komentar