Advertisement

Antalyada Yangın - Antalya'da korkutan yangın - 1Haber.com : Antalya son dakika haberleri :

Antalyada Yangın - Antalya'da korkutan yangın - 1Haber.com : Antalya son dakika haberleri :. Edinilen bilgiye göre, yangın saat 13.00 sıralarında aksu ilçesinin yurtpınar mahallesi'nde meydana. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktığı belirtildi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların.

Antalya'da 5 katlı rezidansta yangın | NTV
Antalya'da 5 katlı rezidansta yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da, 5 katlı rezidansın giriş katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesinden 7 itfaiye aracı ve muratpaşa belediyesinden bir su tankeriyle yangına müdahale edildi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktığı belirtildi. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1.

Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 13.00 sıralarında aksu ilçesinin yurtpınar mahallesi'nde meydana. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'nın muratpaşa ilçesindeki iş merkezinin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınıp, söndürüldü. Bölgeye sevk edilen 2 uçak, 7 helikopter, 40 edinilen bilgiye göre, aksu ilçesi yurtpınar mahallesi'nde başlayan yangın murtuna mahallesi'ne sıçradı. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Alınan bilgiye göre, meltem mahallesi'nde bulunan apartmanın 9. Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Yangına, 1 uçak ve 2 helikopterin yanı sıra orman bölge müdürlüğü ve. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı.

Antalya'da turistlerin bulunduğu hamamda yangın - Alanya ...
Antalya'da turistlerin bulunduğu hamamda yangın - Alanya ... from static.daktilo.com
Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı.

Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya büyükşehir belediyesinden 7 itfaiye aracı ve muratpaşa belediyesinden bir su tankeriyle yangına müdahale edildi. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Katındaki dairenin yatak odasında henüz belirlenemeyen. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına, 1 uçak ve 2 helikopterin yanı sıra orman bölge müdürlüğü ve. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Yangın iki noktada devam ederken, bölgedeki evler tahliye edildi. Antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle yangının büyüme eğilimi göstermesi üzerine antalya'dan havalanan 2 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağı. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Antalya'da lisede yangın
Antalya'da lisede yangın from www.trthaber.com
Yangının kontrol altına alındığını ifade eden antalya valisi münir karaloğlu. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın yapılan müdahaleler sonucu tamamen kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü.

Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'da yangın antalya'nın muratpaşa ilçesinde çıkan yangında bir ev tahliye edildi, 10 dönümlük alan zarar gördü. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktığı belirtildi. Alevler, itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürülürken, dumandan etkilenen 14 kişi, hastaneye kaldırıldı. Yangın bölgesinde bulunan bir ev tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'da kumluca ilçesinin adrasan mahallesinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangın iki noktada devam ederken, bölgedeki evler tahliye edildi. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya'da (osb) organize sanayi bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar